slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Alat za ispravljanje lima Udubljenje Automobila

1.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
369
7
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jelena_Alex 064 839 69 80 online
Član od 14.12.2014.
Svi oglasi
Pops-a-dent Set za ispravljanje udubljenja na automobilu

Sa ovom vakum spravicom mozete vrlo lako izvuci sve udubnine na vasem automobilu! Bez oštećenja površine vašeg automobila! Set sadrži:
1 x Pops-a-Dent alat za izvlačenje udubina
3 x Izvlakači različitih veličina koji se postavljaju u udubljenje
1 x Profesionalni pištolj za zagrevanje lepka; napajanje 220v
1 x Patrona za pištolj
1 x Plastika za skidanje lepila nakon upotrebe


Kompletan alat za ispravljanje limarije automobila. Uz pomoć ovog praktičnog seta od sada možete sami da ispravljate udubljenja na svojim kolima, bez odlaska kod majstora i potrošeni ogroman novac, uštedećete hiljade i hiljade dinara što će biti veliko olakšanje vašeg kućnog bužeta. Za ono za šta vam je do sada bilo potrebno nekoliko stotina eura, sada možete učiniti za samo nekoliko trenutaka. Napomene: – Pridržavajte se uputstva za upotrebu seta– Ukoliko nakon upotrebe lepak ostane na površini automobila možete ga ukloniti Medicinskim Alkoholom ili Izopropil Alkoholom. – Pre upotrebe takodje treba alkoholom lepo očistiti mesto na kome se nalazi udubljenje.
Opis
Praktično svaki vlasnik automobila u svom životu je suočen sa potrebom da ukloni male udubljenja u svom automobilu. Uklonite udubljenja koja ne zahtijevaju bojenje, na servisnoj stanici će trebati puno vremena, a troškovi će biti nerazumno skupi. Set je dizajniran tako da poravnava male udubljenja, sa neoštećenim slojem boje. Vrlo je jednostavno koristiti komplet, ne treba vam mnogo fizičkog napora, tako da i devojke mogu da rade sa Pops-A-Dentom. Uklanjanje udubljenja je proces koji se na prvi pogled može činiti komplikovanim, ali jednom morate uraditi ovaj posao i vaše mišljenje će se promijeniti. Kako kažu, oči se boje – ruke rade. Pre nanošenja Pops-A-Denta, vredi ispitati udubljenje i utvrditi koja od tri vakuumske čašice je najpogodnija za uklanjanje. Unapred izaberite mesto koje odgovara centru udubljenja.1. Zagrejte ljepilo u pištolju i nanesite ga na vakuumsku čašicu2. Postavite usisnu čašicu na sredinu zubaca3. Držite usisnu čašicu 2-3 minuta dok se ljepilo potpuno ne osuši4. Stavite sisaljku na usisnu čašicu – most, tako da njeni krajevi ne padnu na udubljenje5. Zavrnite vijak na vakuumskoj čašici dok zubalo ne nestane u potpunosti
S E F

ID Oglasa: #144196396
Informacije
  JELENA_ALEKS   064 839 69 80

PUSTITE PORUKU PREKO KP

PRIMAMO I POZIVE

VIBER PORUKE

SMS



ODGOVORICEMO U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU.



Za kontakt najbolje prvo poruka preko KP - Sms - Viber

POPUSTI NA KOLICINU



MOGUCNOST LIČNOG  PREUZIMANJA  NA VISE LOKACIJA

Ukoliko porucujete potrebno je ostaviti Vaše podatke

za slanje.

Placanje se vrši pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.