slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Toslink optički 3.5mm adapteri digitalni konektor Mac

290 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1.918
31
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
BG tehnika (samo slanje) online
Član od 22.01.2016.
kp izlog

Više verzija , ali vodite računa da je konektor sa jednog optičkog priljučka na drugi. Konkretno se 3.5mm optički koristi se na nekim laptopovima, naročito Apple Mac, mada i drugim. Ne radi konverziju sa analognog i slično, nego samo prosleđuje optićki signal:

  • direktni adapter - slika 2 ili drugi u drugom redu na prvoj slici - prebacuje sa običnog toslinka na toslink 3.5mm optički konektor, cena kao iz naslova, direktno;
  • adapter pod 90 stepeni - slika 3 ili drugi u prvom redu na slici 1, isto prebacuje toslink na 3.5mm toslink ali pod pravim uglom, cena viša za 50din od cene iz naslova;
  • Trenutno nemam kabl - slika 2 - Toslink sa jedne i mini toslink 3.5mm sa driuge strane 1m - cena duplo viša od cene adaptera. Imamo i veće dužine, pitajte za cenu.
  • kontra adapter sa slike 4 - da se 3.5mm optički prebaci (vrati) na toslink muški je cene više za 100din od cene iz naslova (3.5mm optički je ženski, a toslink je muški, kontra od prva dva)

  • Imamo i ostale adaptrere sa slike 1, cena za toslink na toslink pod 90 stepeni (prvi u drugom redu na slici 1) je cena viša za 200din od cene iz naslova, a spojnica ima posebno oglas i cena je kao cena iz naslova.

Hot Toslink Plug to 3.5mm Mini Digital Optical Cable Adapter Muški i Ženski Optički Adapter Audio Connector za Macbook TV


ID Oglasa: #86774029
Informacije

Samo slanje, bez preuzimanja:

  • Post expres-om 450din (350 sa uplatom unapred - može na paketomat), stiže sledećeg radnog dana,
  • Preporučenom pošiljkom sa uplatom unapred cele sume sa ptt 170din, stiže za 2-3 radna dana

Svi artikli su NOVI i imaju radnu garanciju 7 dana.

Vrednost pošiljke mora da bude veća od poštarine.

Pitajte za POPUST na više artikala!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.