slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Klineri za mokro i suvo ciscenje gr. igala DYNAVOX, ANALOGIS

990 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
4.638
116
juče
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

CLEANER-i za ciscenje gramofonskih igala DYNAVOX i ANALOGIS (za suvo i mokro ciscenje)
Sigurno je da od pribora za gramofon ovo vam neophodno treba. CLEANER za ciscenje igle. Postoje razne opcije kako da ocistite iglu ali se uglavnom svode na dve - da li treba biti suvo ili mokro ciscenje. Obe struje imaju svoje pobornike.
Sto se tice ova dva modela za mokro ciscenje od Analogisa i Dynavoxa mogu reci da je to po meni potpuno ista stvar, samo je razlicito pakovanje. Dynavox je u providnoj bocici pa je zgodniji jer se vidi koliko ste ga potrosili i kada treba da se kupi nova. Na samom cepu (zatvaracu) se prakticno nalazi spiralna cetkica (kao zenska maskara za trepavice) i vi po difoltu kada odsrafite zatvarac automatski vam je cetkica vec bila u tecnosti. Analogis i Dynavox cleaner-i za mokro ciscenje prikazane su na slikama od 1-5.   Cena je 1000din svejedno da li je Analogis ili Dynavox

 

Na slikama 6-9 je dat taj treci model i tu imate samo cetkicu (sa karbonskim vlaknima) i to je prakticno namenjeno samo za suvo ciscenje. Cetkica je okruglog oblika na vrhu. Ovaj model kosta 800din.

 

Na slikama 10-13 je dat cetvrti model (DYNAVOX) i tu imate samo cetkicu (sa karbonskim vlaknima kao na ovom prethodnom modelu od 800din) i to je prakticno namenjeno samo za suvo ciscenje. Cetkica je cetvrtastog oblika na vrhu. Ovaj model kosta 1200din.


Sto se tiche upotrebe ovih cleaner-a sasvim je dovoljno za ono sto vama treba a to je da bar jednom u 2-3 meseca ocistite vrh vase igle. Ako koristite polovne gr. ploce koje ste kupili “ tu i tamo” i koje nisu u nekom stanju onda ce to biti potrebno sigurno mnogo cesce. Ponekad se moze desiti da samo jednu LP plocu (koja je bila umazana) odslusate i vec ste u situaciji da treba ocistiti iglu. Vrh igle se cisti tako sto cetkicom vrse pokreti na igli (od pozadi ka spreda) isti onakvi kao u smeru kretanja ploce – nikako kontra.

CENA JE VRLO SLICNA ZA SVA CETIRI MODELA - od 800 do 1200din

 

Hvala na odvojenom vremenu sto ste posetili moj oglas

Mozete me kontaktirati ili ovde na KP ili telefonom.
Vikendom ne radim.
Ne odgovaram na SMS…

ID Oglasa: #1239821
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.