slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Garmin EcoRoute HD adapter

50 €Fiksno

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
22
1
pre 11 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nele
Član od 10.07.2009.

Na prodaju Garmin EcoRoute HD adapter.

EcoRoute HD koristi Bluetooth za svoju bežičnu vezu sa prenosivim navigacionim uređajem.

Kada se uključe i EcoRoute HD modul i upareni GPS uređaj, HD modul će prenositi detaljne podatke iz sistema dijagnostike vozila na Nuvi uređaj. Nuvi zatim obrađuje te podatke da bi prikazao informacije uživo vozaču. Većina vozača će smatrati korisnom sposobnost sistema da preciznije prati trenutnu i prosečnu potrošnju goriva, kao i ugljenični otisak. Nuvi će takođe koristiti ove informacije da kreira rezultat izazova za vozača koji sumira koliko se vozilo efikasno vozi. Međutim, skoro neometan pristup mozgu automobila omogućava EcoRoute HD-u da pruži mnogo više podataka nego što mislimo da je prosečnom korisniku ikada potrebno.

Ostali dostupni nadgledani parametri uključuju temperaturu usisnog vazduha, temperaturu rashladne tečnosti, položaj gasa i opterećenje motora, pritisak u usisnoj granici, informacije o bateriji i sistemu za punjenje, protok vazduha, vremensko napredovanje i podatke o emisijama.

Za putovanja na kojima GPS navigacija nije neophodna, ljudi ne moraju da brinu da će morati da prođu kroz probleme sa napajanjem svog Nuvi-ja. EcoRoute HD modul će nastaviti da nadgleda i kešuje podatke o vozilu, čak i kada nije povezan sa GPS uređajem, i otpremaće sve ove informacije prilikom sledeće uspešne veze. Pored toga što deluje kao visokotehnološki klaster merača, EcoRoute HD modul takođe omogućava korisnicima da vide kodove problema vozila. Kada se upali lampica za proveru motora, korisnici mogu da pristupe meniju na svom Nuviju i dobiju kod OBD sistema za ono što uzrokuje problem. Ovi kodovi se obično odnose na sistem emisije izduvnih gasova vozila i mogu pomoći da se identifikuje bilo šta, od senzora koji ne radi, do pogrešno postavljenog poklopca goriva. Međutim, ozbiljniji problemi mogu zahtevati pomoć mehaničara. Kada se problem reši – na primer, zamenili ste izgubljenu kapicu za gas – Nuvijev meni se može koristiti za brisanje koda problema i resetovanje lampice kontrolnog motora, uštedeći put do prodavnice (i potencijalno držanje novca u džepu ) za jednostavne popravke.

Odgovara za sledece modele navigacija:

nuvi 1260t

nuvi 1370, 1390

nuvi 1490

nuvi 2360, 2370

nuvi 3760, 3790

nuvi 1690, 1695

nuvi 2460

nuvi 2475, 2495

nuvi 3490

nuvi 2595

ID Oglasa: #163762539
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.