slika
slika
slika
1 od 3

Nove lake auto prikolice Vesta Light 23 (2.3m dužina)

Kontakt

Šabac
Novo
497
3
pre 14 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Auto delovi Mićanović
Član od 20.05.2013.
Svi oglasi

Nove auto prikolice - model Vesta Light 23.  
Proizvedeno u Srbiji.

Mogućnost plaćanja preko računa. Cena sa PDV.
Uz svaku prikolicu se dobija propratni dokumentacioni materijal, odnosno papiri za registrovanje iste.

Garantni rok iznosi 24 meseca, prema fabričkim pravilima i deklaracijama.

 

Model Vesta Light 23 poseduje ukupnu masu od 750 kg. Masa same prikolice iznosi 169 kg, što znači da je korisna nosivost 581kg.
Spoljašnje dimenzije prikolice (izražene u cm) su: 343,5 x 177 x 90,3
Unutrašnje dimenzije tovarnog prostora (takođe izražene u cm) su: 231,9 x 131 x 37,3.

 

Prikolica poseduje jednu osovinu i dimenzija guma je 155/80 R13. Stranice prikolice su napravljene od pocinkovanog lima.   Toplo pocinkovana čelična šasija je izrađena od profilisanih elemenata međusobno zavarenih, što povećava dugovečnost u eksploataciji pri raznim dinamičkim opterećenima na putu kao i u nepovoljnim vremenskim uslovima.  Ovaj vid antikorozivne zaštite se pokazao kao najefikasniji.

 

Dno prikolice je izrađeno od 9mm debelog sloja šperploče, koji je otporan na klizanje i vlagu.  

Pod prikolice je opremljen alkama za pričvršćivanje tereta (4 kom. ). Zahvaljujući dodatnim metalnim ukrućenjima ispod poda prikolice, za koje su pričvršćene alke, povećava se krutost i otpornost alki na savijanje i kidanje.  

 

Torziona osovina je KNOTT.   Preklopna platforma u velikoj meri olakšava utovar/istovar opreme i rasutih materijala. U zatvorenom položaju platforma se fiksira pomoću zakački sa sigurnosnim osiguračem, koja sprečava spontano otvaranje.

 

Iskazana cene prikolice  se odnosi na osnovnu varijantu (u okviru koje je uključen potporni točak).  U sklopu dodatne opreme (koja se dodatno naplaćuje) potencijalno se nalaze Arnjevi i cerada, Ceradna prekrivka, Dodatni red stranica, Perforirana stranica, Mrežasta ograda, Pocinkovani kip mehanizam, Amortizer kipovanja, Rezervni točak sa nosačem, Set stabilizatora, Zatege zadnje stranice, LED svetslosna signalizacija.

ID Oglasa: #161639506
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.