slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Skriveno lice knjige 1 i 2 ČK

2.400 dinZamena moguća

Babušnica
Korišćeno
Dostupno odmah
19
1
pre 11 dana
Zoran
Član od 10.11.2018.
Svi oglasi

Na prodaju prve dve tvrdokoričene knjige fenomenalnog Bonelijevog mini serijala Skriveno lice sa 10 epizoda na blizu 1000 strana u izdanju Čarobne knjige. Znači za kompletan serijal će vam faliti samo četvorodelna treća knjiga. Mislim da ni u jednom drugom stripu nisam više uživao čitajući ga. Jednostavno savršena i priča i crtež. U svakoj knjizi se nalaze i pripadajuće naslovnice u koloru svake pojedinačne epizode.

Izvanredno Bonelijevo stripsko ostvarenje Skriveno Lice smešteno je delom u Italiju (Rim), delom u Afriku s kraja devetnaestog veka, za vreme italijansko-abisinskog rata. Tokom jednog od najkrvavijih i najkontroverznijih poglavlja u italijanskoj istoriji, sudbine mladog računovođe Uga Pastorea, konjičkog oficira Vitorija de Čezarija, imućne ali emocionalno krhke Matilde Sereni i velikog broja drugih likova, od kojih su neki zaista postojali, prepliću se jedne s drugima, ali i s tajanstvenim i začudnim Skrivenim Licem, islamskim ratnikom i prorokom čiji lik prekriva srebrna maska. ..

Obe knjige su kao nove, jedino knjiga dva ima malo noktom bocnutu naslovnicu, vidi se na jednoj od slika.

Šaljem nakon uplate na račun, poštanskim paketom ili post ekspresom po vašoj želji.

ID Oglasa: #166156474
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.