slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

AKCIJA! Živa ograda (evonimus japonicus) zimzelena-REZNICE

30 din

Niš
500
21
danas
Odgovara na 30% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sonja
Član od 13.01.2014.
Svi oglasi
Evonimus japonicus green-zimzelene reznice tretirane hormonom za ožiljavanje . Vase je samo da ih posadite i zalivate. Jesen i prolece su idealna godisnja doba za sadjenje zive ograde zbog nizih temperatura, pa i zalivanje nije svakodnevno. Reznice zimzelene zive ograde su razgranate, visine izmedju 25 cm-30 cm , sl 2. MOGUCNOST SLANJA POŠTOM KAO CC PAKET, MINIMALNA CENA DOSTAVE !
Uz malo maste i kreativnosti od svog dvorista napravite rajski vrt. Prednost ove vrste zive ograde je u krupnom, gustom liscu koje ne opada zimi i osim sto je dekorativno stiti i od prasine tokom cele godine. Brzo napreduje. Evonimus japonicus green je zimzelena biljka. Raste u visinu od preko 3 metra. Sadi se na 20 cm do 30 cm razmaka u jednom redu kao ziva ograda. Moze se oblikovati pojedinacno kao žbun, koji se kasnije sisanjem formira u loptaste ili druge oblike. Može i kao saksijska biljka, drvo. Izuzetno dekorativna i otporna.
Saljem brzom postom !
ID Oglasa: #165062130
Informacije
Za sve sto vas zanima POZOVITE na 0638448447 zbog obima posla nemam vremena za dopisivanje. Hvala na razumevanju. .

*Pre slanja dobijate snimak rada i izgleda narucenog proizvoda, naknadne reklamacije i zamene ne prihvatam.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.