slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Albino White (bela cvekla) - seme

150 dinFiksno

Irig
49
3
pre 30 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Iriška Baštica
Član od 07.10.2016.
Svi oglasi

20 semenki
“ Albino White” je sorta cvekle belog korena.

*  Pogledajte šta Vam sve nudi Iriška Baštica


Dostava- Semena šaljemo kao vrednosno pismo (dostava je oko 220 din, a plaćate po prijemu pisma). Na Vaš zahtev, šaljemo na Vama odgovarajući način. Po želji, prilikom dostave dobićete detaljnija objašnjenja i uputstva za gajenje.           

"Heirloom" povrće i voće ( starinske vrste voća i povrća )-  Heirlum biljke su stare, nasleđene sorte, koje se komercijalno više ne gaje, a održale su se do današnjih vremena u izoliranim i etničkim zajednicama. Ove biljke su se uzgajale u prošlosti, ali se više ne gaje u intenzivnoj poljoprivrednoj proizvodnji. Gajite starinske sorte voća i povrća u Vašim vrtovima i čuvajte ih od zaborava, a one će vas nagraditi ukusom, mirisom i zdravljem.    


"Iriška Baštica" nudi višak semena  starih i nekomercijalnih sorti povrća iz sopstvene proizvodnje, namenjeno za vlastite potrebe ili za prodaju lokalnom tržištu, odnosno fizičkim licima koja su krajnji korisnici tog semena. Povrće gajimo bez upotrebe pesticida. Ukoliko želite kompletan spisak svog semena koje nudimo, pošaljite nam Vašu e-mail adresu, pa ćemo Vam kompletnu ponudu proslediti na mail.

ID Oglasa: #160142708
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.