slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Aleksa WiFi pametni prekidac

18 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
15
6
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nestedago
Član od 22.08.2017.
Svi oglasi

NOVO! Aleksa  WiFi pametna uticnica

Upravljanje glasom / Maxcio pametni prekidač za napred i nazad je kompatibilan sa Amazon Alexa / Echo Dot i Google Home. Sva svetla u kući mogu se jednostavno uključiti i isključiti vašim glasom, oslobađajući ruke i brzo postižući kućnu automatizaciju.

  • 【Inteligentni prekidač sa dvostrukom kontrolom】 -- potrebno je povezati na neutralnu žicu, a zatim se instalacija može završiti za nekoliko minuta, lako je zameniti sve tradicionalne prekidače. Maxcio prekidač za napred i nazad je pogodan ne samo za jednopolnu instalaciju, već i za 3-smernu (dvostruku i jednostruku) instalaciju.

  • 【Kontrola aplikacije】-- Preuzmite besplatnu SmartLife i Tuya Smart aplikaciju sa Google Store-a ili skenirajte QR kod u uputstvu, a zatim povežite pametni prekidač na WiFi. Možete da kontrolišete povezane prekidače bilo kada i bilo gde preko 4G mreže vašeg pametnog telefona.

  • 【Deljenje i tajmer】-- Samo podesite raspored na svom mobilnom telefonu da automatski uključite ili isključite svetla. Nema više brige da ćete zaboraviti da ugasite svetla da biste uštedeli energiju. Svi članovi porodice mogu da kontrolišu prekidač i da ga u potpunosti koriste. Uživajte u zabavi inteligentnog porodičnog života.  

  • Sigurnost】-- WiFi prekidač je ekran osetljiv na dodir i kristalni panel. Napravljen je od otpornog na vatru i ispunjava zahteve bezbednosti i kvaliteta

Vaše zadovoljstvo je naš cilj - budite deo naše velike porodice zadovoljnih korisnika i uživajte u kupovini iz snova već danas!

ID Oglasa: #163708652
Informacije

~ Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju, potpuno novi.

~ Licno preuzimanje u Novom Sadu.
~ Slanje robe Postexpres/ Bex.
~ Rok isporuke 1-3 radna dana.
~ Troskove dostave snosi kupac.
~ 1-3 dana reklamacije proizvoda.


~ Za sve dodatne informacije javiti se putem KP ili na broj telefona 061/667-3042, mozete nas i kontaktirati putem Viber.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.