slika
slika
slika
slika
1 od 4

Ručni detektor metala GP Pointer sa senzorom i alarmom

2.199 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
281
7
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Predstavljamo vam revolucionarni ručni detektor metala, izuzetno praktični aparat koji će vam uvek biti od pomoći, bilo da ste u potrazi za skrivenim metalnim predmetima ili da obavljate sigurnosne provere. Ovaj mali, lagan i prenosivi uređaj karakteriše se visokom osetljivošću na metale, što znači da će brzo i precizno prepoznati svaki skriveni metalni deo.

Jedna od najinovativnijih osobina ovog detektora metala je senzorska površina koja se rotira za 360 stepeni. To znači da ćete uvek moći lako i efikasno locirati metalne predmete iz svih uglova. Takođe, prednji deo instrumenta opremljen je LED svetlom velike jačine, koje se može koristiti kao baterijska lampa u slučaju nedovoljnog osvetljenja.

GP Pointer je vodootporan do dubine od 3,5 cm, što znači da se može koristiti i pod vodom, na primer prilikom traženja izgubljenog nakita u bazenu. Aparat je opremljen zvučnim i vibracijskim alarmima koji ukazuju na prisutnost metalnih predmeta, a kako se detektor približava metalnoj meti, intenzitet zvuka će se povećavati. Krug mikroprocesora osigurava maksimalnu osetljivost, bez potrebe za finim podešavanjem, a rukovanje je veoma jednostavno.

GP Pointer je idealan za brzo i precizno lociranje kovanica, srebra, nakita i zlata, ali i za druge sigurnosne provere. Dolazi sa kanapom za nošenje i protiv gubljenja, tako da ga uvek možete imati pri ruci. Napaja se 9V baterijom (koja nije uključena) i izrađen je od ABS plastike visokog kvaliteta. Dimenzije ovog detektora metala su 23 x 2,2 cm, što ga čini jednim od najpraktičnijih uređaja na tržištu.

Ne dozvolite da vam skriveni metalni predmeti ostanu nedostupni – nabavite svoj GP Pointer danas i otkrijte sve što se krije ispod površine.

Napomena: vodootoporne komponente se nalaze ispod prekidača i svetla, dok se baterije i prekidač ne smeju potopiti u vodu.

ID Oglasa: #153253019
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.