slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

uni USB C SD MicroSD Card Reader

1.200 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
14
2
pre 12 dana
Odgovara na 65% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Marko
Član od 02.06.2010.
uni USB C SD Card Reader, Sturdy Micro SD Card Adapter (Durable Nylon, No Block), High-Speed USB Type C Camera Memory Card Reader OTG Compatible with Android Galaxy S21, USB-C Tablet, MacBook Pro/Air

 

 

 

【Prenos ultra velike brzine】 Pozdravite uni USB-C SD/MicroSD čitač kartica. Ovaj port Tipe-C podržava USB 3.0 koji može da prenosi stabilne brzine prenosa podataka do 5Gbps i kompatibilan je sa USB 2.0/1.1. Prenesite fotografije/video zapise za samo nekoliko sekundi. To će omogućiti da se vaši transferi odvijaju zdravo. Napomena: STVARNA BRZINA zavisi od vaših uređaja.

【Instant Sharing】Plug and play, uni USB Tipe-C adapter za karticu pomaže vam da delite život trenutno sa prijateljima bilo kada i bilo gde. Svako je u potpunosti u mogućnosti da bude IouTuber ili Tik Toker tako što će uređivati svoje blogove o putovanjima i
otpremati svaki zapanjujući trenutak u jednom trenutku. I tako veliki kapacitet kartice, do 2TB, da vam nikada ne dopušta da brinete da li će ostati bez memorije telefona. Čitajte i pišite istovremeno na dve kartice da biste uštedeli napor za isključivanje i ponovno uključivanje.

【Superiorna izdržljivost】Sa optimizovanim konektorom, aluminijumskim kućištem, izdržljivim pletenim najlonskim kablom i vrhunskim čipovima, ovaj pretvarač može da izdrži upotrebu tokom godina, podržavajući stabilan prenos podataka čak i na otvorenom
. Ne preporučuje se za SD kartice sa jezičkom za zaključavanje.

【Promišljen dizajn】 Dizajniran sa komadom kabla, ovaj USB C čitač memorijskih kartica neće blokirati druge portove vaših računara. Dizajn protiv klizanja sprečava da lako skliznete sa ruku i oštetite. Mehanizam sa oprugom, lako ulazi i izlazi.
Plug &Play, USB-C On the Go omogućava praktičan pristup memorijskoj kartici kad god je to potrebno.

【Široka kompatibilnost】Ovaj adapter za SD karticu sa USB-C portom je široko kompatibilan sa Pikel, HTC, Samsung Galaki S21/S20+ i više Android pametnih telefona. Takođe kompatibilan sa univerzalnim laptopima i računarima,
uključujući MacBook Pro/Air, Mac mini, Dell KSPS, Surface Book i USB-C tablete. *NE PODRŽAVA iPad sa priključkom za munju.

Dvostruki slotovi za kartice podržavaju SD, SDHC, SDKSC, MicroSD, MicroSDHC i MicroSDKSC kartice. Ne preporučuje se za SD kartice sa jezičkom za zaključavanje.
ID Oglasa: #163787483
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

 

Moze licno preuzimanje uz predhodni dogovor u Novom Sadu

 

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

 

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana

Marko 065 901 6697 ili Vukasin 0600164264

 

Kupcima sa negativnim ocenama ne odgovaram na poruke!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.