Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Foto-aparati i kamere > Rasveta | Oprema i modifikatori

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Boom stativ za rasvetu zirafa po uzoru na VISICO LS 5003

18.000 dinFiksno

Zrenjanin
Korišćeno
180
5
danas
Cene Su Fiksne
Član od 18.01.2013.

Prodajem boom stativ za rasvetu "zirafu" rucne izrade po uzoru na VISICO LS 5003. Stativ je identican originalnom modelu, samo jace izrade i materijala. Koriscen je par godina u studiju bez problema uglavnom sa BOWENS glavama a kasnije i sa GODOX AD400 i raznim modifikatorima (oktagon 120cm, beauty dish, snoot i ostalo). Studio je visine oko 3,5m i stativ je odlicno sluzio. Zbog preselenja u manji studio mi je nazalost neupotrebljiv. Cena novog originalnog je oko 37.000rsd. Ovaj se prodaje po krajnje fiksnoj ceni od 18.000rsd.   Zbog gabarita je neophodno licno preuzimanje u Zrenjaninu.

ID Oglasa: #159516510
Informacije
-Ako gledate ovaj oglas to znaci da je aktivan i da je artikal dostupan.
-Ako Vam navedena fiksna cena ne odgovara nemojte dalje trositi vreme na cenkanje ni sebi ni meni.
-Nikakve zamene me ne zanimaju.
- Slanje preferiram postexpressom, ako je veci paket (preko 60cm) onda Bexom, iskljucivo o trosku kupca te me nemojte pitati da ja placam postarinu.  
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.