slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Magic The Gathering Prodavnica karata TOP 24/7 dostupno

499 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
10.317
93
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nebojsa online
Član od 30.06.2013.

PORUKA NA KP, VIBER, WHATSAPP, SMS ILI POZIV

062/197-68-65

 
Dobro dosli u najstariju i najdugovecniju online prodavnicu karata, ovde smo zbog vas. U prilici smo da vam ponudimo sirok asortiman magic the gathering proizvoda i to sve na jednom mestu. Za sva pitanja i savete stojimo na raspolaganju.

1. ----> 100 karata 499din (dobijate rare, uncommon, common, i naravno foil karte u paketu)

2. ----> 250 karata 999din (dobijate rare, uncommon, common, i naravno foil karte u paketu)

3. ----> Basic land pack 100 komada 499din 

4. ----> 250 karata + planeswalker ili commander karta 1499din 

5. ----> MISTERY BOX gift 1000+ karata 3499din (mytic, rare, uncommon, foil, planeswalkeri, full art lendovi, svasta nesto, skupe karte, komander karte, old border karte, gotovi dek, moze da bude zanimljiv rodjendanski ili novogodisnji poklon). < ------------ NAJBOLJA PONUDA na KupujemProdajem

6. ----> SINGL KARTE U PONUDI SPISAK SALJEM NA VIBER, MAIL ILI PORUKOM NA KP SA LINKOM NA VIRTUELNU KOLEKCIJU I UVIDOM U CENU, SET I VIZUELNI ASPEKT SAME KARTE. SAVRSENI VIRTUELNI PREGLEDAC GDE MOZETE DA VIDITE STA IMA U PONUDI ZA BUSTOVANJE VASEG STANDARD, MODERN, PIONIR, KOMANDER I DRUGOG DEKA. Lista karata se svakodnevno nadopunjuje(karte dolaze i odlaze) pa ako ste vec dobili link do kolekcije proverite mozda se pojavila karta koja vam treba(u krajnjem slucaju pitajte ili posaljite spisak ne stignem da unesem sve karte). Moze i licno preuzimanje.

7. ----> BATTLE DECK 999din, je gotov dek od 60 karata odmah spreman za partiju Magic the gathering igre. Svaki spil je napravljen oko teme, sa zanimljivim kartama i interesantim mehanikama. Ovi dekovi su izbalasirani da se igraju jedni protiv drugih. U ponudi su: Mono Green Stompy, Black(White)-Red Knights, Mono Black Zombies, Mono Red Artifacts, Green(White)-Red Dinos, Blue-Black Historic, Mono White Lifegain, Blue-Black Control, Mono White Auras, Mono Red Aggro, Green-Black Elves, Mono Blue Control, Blue-Red Izzet, White-Black Vampires, Green-Blue Merfolk.

Karte su iz setova od 1998. godine Urza's Saga pa do najnovijeg seta. Sve karte su kao nove i odlicno ocuvane. Igra se balansira preko 20 godina pa se podrazumeva da je najbolja karticna igra ovog tipa.

---------------------------------- > BOLJA PONUDA NE POSTOJI BUDITE SIGURNI < ---------------------------------
                         Moje ocene govore u prilog tome prodajem karte vec godinama.
ID Oglasa: #71873139
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.