slika
slika
1 od 2

Kreativno slepilo

1.499 din

Beograd
Novo
389
13
pre 18 dana
Poručite
KupujemProdajem
Član od 09.07.2020.
Svi oglasi

„ Stvarnost po sebi nije ni dobra ni loša. Da li je nož dobar ili loš, da li je novac dobar ili loš, da li je meso dobro ili loše. . . Odgovor je ono što je oduvek bio: zavisi. Zavisi od perspektive, što je drugi naziv za um. “ - Dejv Trot

 

U Kreativnom slepilu, Trot nastavlja da sabira duhovite i verodostojne priče iz svog života. Čitanje ovih priča pomoći će nam da promenimo pogled na stvari i pronalazimo kreativna rešenja za sve životne i poslovne izazove.

 

PREPORUKA

„ Početak kreativnosti nalazi se u promeni perspektive iz koje posmatramo izazove. Ništa nas osim emocionalnih prepreka ne sprečava da se snagom uma izmestimo iz perspektive miša u zamci i zauzmemo perspektivu sokola. Ova knjiga nas tome uči. “

- Bojan Leković, Osnivač i CEO KupujemProdajem, Autor poslovnog bestselera Medvedi na putu

ID Oglasa: #152439228
Informacije

PORUČIVANJE

Knjigu možete poručiti klikom na dugme “ Poručite” u oglasu.

 

DOSTAVA

Dostava je besplatna.

Dostavljamo na teritoriji Republike Srbije.

Nakon poručivanja ćete dobiti potvrdu o prijemu porudžbine, a zatim i informaciju kada kurir preuzme pošiljku. Očekivano vreme dostave je 2 do 5 radnih dana.

 

Uživajte u čitanju! : )

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.