slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

OTG Y Splitter USB kabl plus punjenje

999 dinFiksno

Jagodina
Kao novo - nekorišćeno
1.280
18
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Adapteri
Član od 19.03.2012.
Svi oglasi

Nemam na stanju! Najeftinije u Srbiji! 0642003823, viber, sms, kp poruke, poziv, garantovana podrska kako pre, tako i posle kupovine!                    

Pomocu ovog adaptera mozete pokrenuti eksterne HDDove i slicnu opremu koju ovako ne bi mogli da napajate samo iz uredjaja.      
Narocito korisno kod Windows tableta kao sto su Toshiba Encore, Lenovo Yoga, Asus Transformer.      

Znaci - ova kombinacija vam takodje omogucava da na svim uredjajima koji su OTG ready i onim koji nisu da na Windows i Android tabletima i telefonima koristite USB externu tastaturu i misa i druge kontrolere, citace kartica, joystike i sve uredjaje koji        traze dodatnu struju (eksterni hard diskovi recimo)  koju ne moze da obezbedi samo tablet ili telefon kroz sam micro USB prikljucak i tako od vaseg uredjaja napravite mali laptop i prosirite mu mogucnosti!              

Kod nekih telefona/tableta je moguce i punjenje i ocitavanje malih potrosaca (fles, tastatura, mis), ali zavisi od uredjaja.          

Duzi deo kabla je 25cm a kraći je 15cm. Prva slika je ilustrativnog karaktera.        

Takodje imam i najobicnije, microUSB na USB OTG adaptere, u izuzetno malom obliku, i dobrom fazonu, ako vam samo treba najobicniji USB OTG da povezte fles, tastaturu, mis.        

Pogledajte ostatak moje ponude, MHL hdmi slimport adapteri za povezivanje tableta i telefona na televizor, micro hdmi/mini hdmi na full size HDMI konvertor za Xiaomi Yi/Go Pro kamericu, hard disk adapteri, i jos dosta, dosta toga. Ne garantujem kompatibilnost sa uredjajima.

Saljem PostExpressom pouzecem, ili preporucenom postom u puc-puc koverti posle uplate na moj racun, to je ujedno i najeftiniji nacin imajuci u vidu gramazu.

ID Oglasa: #38844090
Informacije
  • Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi proizvoda, kontaktirajte nas preko KP, Viber, Telegram, WA ili SMS na 0642003823
  • Sve proizvode saljemo PostExpressom, od danas za sutra, 19h. Sve naruceno pre 12h stize sutra.
  • Nase ocene i staz na sajtu su garancija za ono sto prodajemo, jer nije poenta u novcu vec u zadovoljnoj musteriji
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.