slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Praktičan ranac-krevetac za bebe

2.490 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
81
2
pre 11 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tedy Shop Srbija
Član od 16.12.2020.
kp izlog

Praktični ranac-krevetac za bebe je savršen saveznik za roditelje i bebe! ?

Ovaj fantastični ranac kombinuje stil, funkcionalnost i praktičnost kako bi se osiguralo da vaša beba ima udobnost i sve što joj je potrebno bilo gde da krenete.  

♥ Funkcionalnost na vrhuncu:
Naš ranac-krevetac je dizajniran sa bezbrojnim pregradama i džepovima, pružajući vam neograničene mogućnosti organizacije. Bez obzira da li je u pitanju pelena, flašica, odeća ili igračke, ovaj ranac ima dovoljno prostora da sve to lako stane. Nema više lutanja kroz nered u potrazi za stvarima - sve će biti na svom mestu.  

♥ Revolucionarna predradna zona:
Ovo nije običan ranac. Imamo inovativnu predradu koja se raskopčava i pretvara ranac u udoban krevetac za vašu bebu. Bez obzira na to gde se nalazite, vaša beba će imati siguran i udoban prostor za spavanje. Ova jedinstvena funkcija omogućava vam da se brinete o bebi bez obzira na okruženje.  

♥ Stil i udobnost:
Praktičan ranac-krevetac ne samo da je praktičan, već je i moderan. Kvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnost, a udobnost za vašu bebu je naša prioritetna briga.

♥ Savršen za putovanja i svakodnevne avanture:
Bilo da putujete na vikend izlet ili obavljate svakodnevne obaveze, naš Praktičan ranac-krevetac je idealan saputnik. Lako se nosi i prilagođava različitim situacijama. Bez obzira na to gde se nalazite, vaša beba će imati svoj udoban kutak.

Oslobodite se briga o organizaciji i pružite svom detetu siguran i udoban prostor za spavanje u svakom trenutku. Spremni smo da vas pratimo na svakom koraku roditeljstva!  

Jednostavan način poručivanja svih naših proizvoda. Za kupovinu više proizvoda, TEDY nagrađuje besplatnom dostavom i poklonom.

Poručite putem našeg sajta ili putem broja telefona 065 45 27 017.

Porudžbinu možete izvršiti i na našem viberu i whatsApp-u. Jednostavno pošaljite sliku proizvoda koji želite i podatke u formatu:

Ime i prezime,
Adresa na koju paket treba dostaviti,

Kontakt telefon primaoca.

Sada imamo mogućnost i slanja poklona na adresu bez ikakvih otkupnina i troškova. Platite sve i iznenadite nekoga poklonom a mi ćemo se potruditi da sve posebno zapakujemo kao poklon.

ID Oglasa: #155439155
Informacije

Pakete dostavljamo POST EXPRESSOM i dostava iznosi oko 390 dinara trenutno. Kupovinom više proizvoda stičete uslov za besplatnu dostavu. POGLEDAJTE SVE OGLASE i pronađite još nešto zanimljivo

POGLEDAJTE NAŠ KP IZLOG: https: //tedyshop. kpizlog. rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.