slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Dzojstik za telefon PUBG Drzac za telefon za igrice

1.250 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
294
5
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Talisman online
Član od 10.11.2021.
Svi oglasi
Dzojstik za mobilni PUGB Drzac za telefon za igrice 

Drzac za telefon Pugb sa ventilatorom
Pogodan za telefone velicine 
4 inca
6 inca
Dimenzije dzojstika 158x124x37mm
Ventilator na sredini za hladjenje telefona

Izvrstan je kontroler za mobilne igre za ljubitelje PUBG igara, koji je danas postao poznati popularan među igračima i online igrama.

Ovaj kontroler izrađen je od plastike oblika sličnog ručkama za igru, ergonomskog dizajna i prikladnog za pametne telefone koji odgovarastrukturi ljudskih šaka i prstiju te je za dugotrajnu upotrebu i igrače koji su zainteresirani za igranje PUBG-a.

Jedna od prednosti koja ovaj kontroler čini posebnim u usporedbi sa sličnim proizvodima na tržištu je prisutnost tihog ventilatorakoji štiti vaš mobilni telefon od pregrijavanja tijekom dugotrajnih igara i produljuje vek trajanja telefona i baterije.

Korištenje plavog LED -a za prikaz statusa i dugme za uključivanje/isključivanje za uključivanje i isključivanje ventilatora ugrađen je na zadnjoj strani gamepada.
Još jedan adut fan-powered PUBG igrice je + SP model opremljen punjivom internom litijskom baterijom kapaciteta 2000 mAh, kojumožete jednostavno napuniti pomoću kabla za punjenje koji dolazi uz proizvod.

Tu je i USB priključak koji djeluje kao power banki njime možete jednostavno napuniti telefon kada je to potrebno u osetljivom delu igre.
Dve potporne baze, dve aluminijske šasije, osetljivi silikonski jastučići koji Vaš telefon čine čvrstim i stabilnim tega sprječavaju klizanje .

Postavite svoj mobilni nabazu koja odgovara dimenzijama Vašeg telefona i koristite ga bez smetnji pri punjenju telefona. Osetljivi senzori koriste se samo kažiprstima za pritiskanje okidača L1/R1 i prikladni su za brzo pucanje, precizno nišanjenje, skakanje itd.
ID Oglasa: #141399739
Informacije
Porucivanje preko poruka
Upisite Vase podatke
Ime, prezime, adresu i telefon

Placanje i isporuka pouzecem -Post-express
*Uplatom na racun dobijate nizu cenu postarine
*Licno preuzimanje uz prethodni dogovor


Mozete poruciti i porukom Viber/sms/ what's up 0618115764

Tu smo za sva Vasa pitanja  : )



PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.