slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Pegla za kosu jonska četka za ravnanje kose 2u1

3.000 din

Novi Sad
Dostupno odmah
86
2
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zbare
Član od 18.02.2010.
Nova Pegla za kosu jonska četka za ravnanje kose 2u1

 

Pegla za kosu za žene, Youtelit 2 u 1 jonska četka za ravnanje kose, keramička vruća četka sa brzim zagrevanjem , profesionalni vrući češalj sa podesivom temperaturom od 12 nivoa, protiv opekotina, automatsko isključivanje

 

【2 u 1 keramički uređaji za ravnanje kose】Četka za ravnanje kombinuje funkcije pegle i uvijača, sigurnija、efikasnija i izdržljivija od tradicionalnog pegla za kosu. Jonska tehnologija može zapečatiti ljuske i smanjiti ispucale vrhove i čvorove, ukloniti statički elektricitet iz kose i učiniti kosu glatkom i sjajnom bez kovrdžanja.
【Bezbednosno, automatsko isključivanje i dizajn protiv opekotina】Usvojena PTC tehnologija grejanja, keramički premaz štiti vašu kosu od oštećenja izazvanih prekomernim stilizovanjem, a toplota je ravnomerno raspoređena da brzo prodre u kosu iznutra ka spolja kako bi se izbegla oštećenja. Električna četka za kosu će se automatski isključiti za 60 minuta, ako se ne koristi. Sigurnost je uvek naša prva garancija za vas.
【12 poluga podesiva temperatura】 30s brzo zagrevanje. Podešavanje temperature stajlera sa vrućim češljem je od 110° C do 220° C (230℉~430℉), a dugme za kontrolu dodirom može da se podesi nagore ili nadole za 10℃ (18℉) svaki put. 12 podešavanja toplote, zaključavanje temperature, nudeći različite zahteve.
【Okretni kabl za 360° i profesionalna ručka】Kabl za ravnanje može da se rotira za 360° proizvoljno, tako da se češalj za glačanje neće zapetljati tokom upotrebe, kabl je dugačak približno 1,7 m, što vam omogućava da ispravite kosu pod bilo kojim uglom. Ergonomski dizajnirana ručka se lako drži jednom rukom, udobna je i smanjuje pritisak na zglob.
【Pogodno za mnoge frizure】Lagan, prenosiva veličina, čini ga idealnim za kućnu upotrebu ili upotrebu na putovanjima, možete stvoriti svilenkastu kosu za nekoliko minuta. Bez obzira da li imate meku, gustu, dugu/kratku, kovrdžavu kosu, možete pronaći pravu temperaturu. Ispravljač brade je takođe veoma pogodan za muške brade. Češalj za ispravljanje kose je najbolji poklon za porodicu i prijatelje.
ID Oglasa: #151007175
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.