slika
slika
slika
1 od 3

Krema od puževe sluzi- Snail Cream (115gr)

700 dinFiksno

Niš
214
7
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Domaćinski Shop (Samo slanje)
Član od 20.11.2010.
Svi oglasi
Krema od puževe sluzi -Snail Cream

-Krema od sluzi puža je prirodan proizvod za negu kože dobijen od sekreta puža koji ima blagotvorne učinke na kožu.
 
-Glavni sastojak kreme od puža za lice jeste puževa sluz! Sekret od puža je prirodan proizvod koji revitalizuje i štiti kožu. Ubrzava proces zarastanja i oporavka kože, regeneriše je i pomaže u borbi protiv infekcija.
 
-Krema od sluzi puža je neverovatno učinkovita kada je borba protiv starenja u pitanju. Ona hrani tkivo i ćelije hijaluronskom kiselinom. Deluje na bore i eliminiše znakove starenja. Lice postaje svežije, mekše i vidno zategnutije.
 
-Krema od puža sadrži prirodan alantoin, glikolnu kiselinu i vitamin A, B i C. Učinkovitost sluzi od puža vidljiva je i kada su u pitanju ožiljci. Svi smo imali neku povredu tokom odrastanja koja nam je ostavila ožiljak koji je upadljiv i želimo ga se rešiti. Koža ne uspeva da se regeneriše na pravi način i zato nastaje ožiljak. Pravo rešenje za tvoje ožiljke je upravo krema od puževe sluzi.
 
-Elastin, kolagen i vitamin B – sve je to sastavni deo ove moćne kreme od puževe sluzi. Krema od sluzi puža rešava problem mladih, a znamo da su to akne i bubuljice. Mladi su uvereni da nema pomoći za njihov problem, ali iskustvo nekoliko ispitanika, koji su koristili kremu, govori suprotno.
 
-Krema od sluzi puža sadrži glikolnu kiselinu koja čisti pore, samo za nekoliko nedelja uspešno rešava problem. Koža postaje čistija, zdravija i zategnutija. Krema od sluzi puža pomaže u tretiranju i prvenciji: akni i mitisera, ožiljaka, protiv bora, strija, opekotina, tamnih mrlja, krugova oko očiju i staračkih pega…
 
-Puževa sluz sadrži mnoge hranljive sastojke koji su potrebni našoj koži.
Kolagen koji je važan za održavanje strukture i čvrstine kožeHijaluronsku kiselinu koja hidrira kožu i sprječava njeno starenje, propadanje i isušivanje.   Elastin koji koži daje fleksibilnost da se prilagodi promjenama, Alantoin koji ima sposobnost da regeneriše epitel, štiti kožu od spoljnih faktora I daje joj gladak izgled. Prirodni antibiotici koji se bori protiv upala i akniGlikolna kiselina koja uklanja mrtve ćelije.

 

Šaljem brzom poštom, naručivanje putem poruka na Kp,

Ostavite vaše: Ime, prezime, adresu i kontakt telefon.
Viber ili Sms na broj 064/30-72-878.
***Pozivi od 10h-17h ! ***
ID Oglasa: #148591549
Informacije

PAKETE ŠALJEMO ISKLJUČIVO BRZOM POŠTOM!

(LIČNO PREUZIMANJE NIJE MOGUĆE)

Radnim danima: 10-17h
***Vikendom ne radimo ***

Ukoliko nismo u mogućnosti da odmah odgovorimo na vaš poziv ili poruku, ostavite vaše podatke u poruci, a narudžbina će svakako biti potvrđena u najbržem roku.

Na svu robu garancija na fabričku ispravnost!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.