slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Mašina za voćne maske za ulepšavanja lica - Swiss

1.450 din

Novi Sad
Dostupno odmah
53
3
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novi Sad
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. S4-06

Face Mask Maker, 16 Collagen Facial Mask Machine, Fruit and Vegetable Organic Skin Care Product, Korean Natural Sleep Mask Maker, Facial Treatment Home SPA (Mini Version White)

【PRIRODNA I ZDRAVA MASKA】 Bez hemikalija za postizanje najboljeg efekta nege kože lica, bezbednije i zdravije za vašu kožu. Bolja hranljiva apsorpcija obezbeđuje zelenu negu kože, izbeljivanje kože, vraćanje fleksibilnosti i vitalnosti kože.
Uradite svoju hranu za narandžastu kožu】 Različiti sastojci mogu da obezbede različitu ishranu za negu kože. Maske za lice sa različitim efektima mogu biti dizajnirane od različitog voća i povrća, čaja, mleka, sojinog mleka, meda, eteričnih ulja, začinskog bilja, cveća, jaja, itd. KNJIGA LEPOTE za kombinacije sastojaka je za vašu referencu.
Jednostavno rukovanje】 Samo jedno dugme za napajanje i noćna maska se mogu napraviti za nekoliko minuta. Ovo je ekonomičan i zgodan način da napravite sigurnu lepotu lica kod kuće.
TERAPIJA OŽIVLJAVANJA KOŽE】 Napravite pravi tretman lica kod kuće kako biste kožu učinili čistijom i zdravijom. Ovaj proizvodjač maski za lice je pogodan za sve, početnike i stručne kozmetičare, i idealan je za one koji žele da kreiraju vellness tretman za svoju kožu na jednostavan i ekološki način!
POKLON SET ZA NJEGU KOŽE ZA VAŠEG LJUBAVNIKA】 Osvetlite kožu bez brige o neželjenim efektima, samo uživajte u prirodnom tretmanu i masaži kože. Ova mini mašina za maske je idealan poklon za dame i mlade dame za Dan zaljubljenih, Božić, Novu godinu, godišnjicu itd.

【Napomena】Ovaj proizvod nema funkciju ceđenja soka. Pažljivo pročitajte uputstva i mere predostrožnosti pre upotrebe.

ID Oglasa: #152278981
Informacije

  •  Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu
  •  Radna garancija na svaki predmet

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.