slika
slika
slika
1 od 3

Električna četkica Oral-B iO series 4

80 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
6
1
pre 12 dana
Maja
Član od 14.07.2023.

Prodajem novu, nekorišćenu električnu četkicu Oral-B iO series 4. U kompletu dolazi glava četkice, punjač, držač glave četkice sa poklopcem, putna torbica, kao i uputstvo za upotrebu.

iO tehnologija kombinuje oscilatorno rotirajuće pokrete okrugle glave četkice sa nežnom energijom mikrovibracija omogućavajući osećaj čistih zuba svaki dan, kao posle profesionalnog čišćenja. Pametan senzor pritiska svetlosno signalizira optimalnu silu pritiska prilikom pranja zuba štiteći desni na taj način što svetli zeleno kada je optimalna sila pritiska primenjena, a crveno kada je pritisak prejak. Pruža jedinstvenu, personalizovanu zaštitu zubne gleđi i desni pomoću 7 režima pranja, dok interaktivni ekran omogućava podešavanja režima rada, nivo napunjenosti baterije i prikazuje dvominutni tajmer pranja zuba.

ID Oglasa: #166240081
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.