slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

ENCHEN BY XIAOMI Oralni tuš Irigator MINT 3 waterpik

3.990 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
642
27
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Aleksa Penić
Član od 31.01.2019.
Svi oglasi

NOVO. VAKUUM PAKOVANJE.

 

Stomatolozi širom sveta preporučuju, pored električnih četkica, da koristite i dentalne tuševe koji uklanjaju ostatke hrane sa mesta do kojih nijedna četkica ne može da dopre. Temeljno očistite prostor između zuba, masirajte desni i sprečite plak i loš zadah sa Enchen dentalnim tušem! Redovno pranje zuba ne može da ukloni sve ostatke hrane i plak teško dostupnim mestima usne duplje. Čak ni zubni konac ne može uvek dobro da očisti prostor između zuba. Ovo pre ili kasnije dovodi do bolesti zuba i desni i lošeg zadaha. Stoga u pomoć priskače oralni tuš, koji visokofrekventnom pulsacijom od 1.900 puta u minuti i mlaznicom od 0,6 mm uklanja sve ostatke između zuba, pa čak i ispod linije desni.
Enchen Mint 3 oralni tuš je zgodan i funkcionalan tuš za ispiranje usta i temeljno čišćenje zuba. Oralni tuš je pogodan za one prilike kada četkica za zube ne može da se nosi sa teško dostupnim mestima, kao i za profilaksu nakon svakog obroka.

Enchen Mint 3 oralni tuš ima kompaktan dizajn i izuzetno je izdržljiv. Rezervoar za vodu se lako može odvojiti radi čišćenja. Zapremina tuša je sasvim dovoljna za jednu sesiju čišćenja zuba i usne duplje bez potrebe za dopunom. Ugrađena baterija će omogućiti uređaju da radi dugo bez ponovnog punjenja.

3 režima rada
Meki režim: za osetljive zube
Normalni režim: dubinsko čišćenje teško dostupnih mesta
Pulsni režim: snažna pulsirajuća masaža desni i čišćenje proteza

Uklanja do 99,9% plaka
Jednostavno pranje zuba običnom četkicom ostavlja plak i ostatke hrane koji mogu dovesti do bolesti desni, karijesa i lošeg zadaha.

ID Oglasa: #155421604
Informacije

SVI ARTIKLI SU NOVI I NEKORIŠĆENI

 

Još specifičnih stvari klikom na "SVI OGLASI"

Lično preuzimanje:

• kod Megatrenda u Goce Delčeva ulici

• ugao 27. Marta i Takovske

Slanje kurirskim službama (Postexpress):

▪︎ Ime i prezime

▪︎ Grad, adresa

▪︎ Kontakt telefon

Mogućnost prethodne uplate na račun radi smanjenja troškova poštarine.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.