slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

VOGOE Depilator za žene sa 3d rotacionim brijačem - NOVO

2.980 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
12
2
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 61 

* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.  

* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

 

VOGOE električni brijač za žene 3D rotacioni brijač za uklanjanje dlačica sa 3D plutajućim nožem za ruke, noge i pazuhe Punjivi prenosivi i bezbedni mokri i suvi uređaji ES300


BRZO I EFIKASNO – Ovaj električni brijač za žene opremljen je oštricom od nerđajućeg čelika sa samooštrenjem i snažnim rotacionim motorom za lepo brzo brijanje, a takođe vam može uštedeti probleme prilikom zamene sečiva. U međuvremenu poklopac sečiva koristi magnetnu silu da se zalepi za uređaj radi lakšeg čišćenja.
UDOBAN I BEZBEDAN – Sa 3D dizajnom zaštitne mreže za sečenje sa dvostrukom trakom, ovaj brijač može da klizi po vašoj koži udobnije, bezbednije i glatkije. Pažljivo uklonite neželjene dlake na rukama, nogama, bikini liniji, licu ili bilo kom drugom delu tela bez skidanja kože, takođe pogodno za mokru i suvu upotrebu.
BRZO PUNJENJE I IZDRŽLJIVA BATERIJA – Ovaj VGOE ES300 električni brijač koristi litijum-jonsku bateriju od 550 mAh i izdržljiv je za savršenu svakodnevnu upotrebu. Kratkotrajno punjenje od 5 minuta je dovoljno za jednokratnu upotrebu, a potpuno punjenje bi trajalo samo 1,5 sat.
VODOOTPORNA I JEDNOSTAVAN UPRAVLJANJE - Bez brige da ga koristite pod tušem zbog IPKS6 vodootpornih performansi. A dizajn sa jednim dugmetom čini ga lakim za upotrebu.
SLATKI I PRENOSIVI - Ovaj proizvod ima samo 145 grama lagane težine (pola težine jabuke). Dizajn u obliku jajeta je takođe odličan izbor poklona za vašu porodicu ili prijatelje.

ID Oglasa: #162239463
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.