slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Vakum masaza za lice

149 din

Paraćin
Kao novo - nekorišćeno
1.051
24
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Misko
Član od 18.10.2009.

Vakuum terapija poboljšava cirkulaciju , uklanja celulit, proširene vene , ispucale kapilare , uklanja toksine iz organizma, zaglað uje i uklanja ožiljke i strije, smanjuje efekat "pomarandzine kore". . .
Efekat kod ovakve masaze je visestruko efikasniji od rucne masaze!

Priuštite sebi svakodnevnu besplatnu masažu i ucinite dobro za svoje telo i kožu .
Neizostavna oprema za svaki salon ulepšavanja ili wellness centar koji radi uklanjanje celulita , proširenih vena , ožiljaka, bora i strija.

Ova se tehnika takoder lako koristi kod kuce za sprecavanje i lecenje mnogih uobicajenih stanja kao što su: bore oko ociju, celulit, i oštecenje nerava.

Takode poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, može se koristiti za lecenje bora i suve kože, a može se koristiti kao pomoc u uklanjanju mrtvih stanica.

Silikonska ventuza ima glatko delovanje što pomaže kozi da bolje dise

Vakuumska masaža cuppingom jedna je od brojnih metoda anticelulitne masaže koja se može izvesti pomocu caše za masažu i bilo koje vrste ulja ili kreme za masažu.


Dimenzije: 1.7x5cm

PAKOVANJE SADRŽI : 1x silikonska ventuza

 

 

ID Oglasa: #101446573
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.