slika
1 od 1

Brodisan tečni koncentrat za suzbijanje štetnih glodara

3.335 dinFiksno

Beograd | Zemun
Novo
459
2
pre 10 dana
Odgovara na 65% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Eko-san
Član od 20.06.2023.
kp izlog
BRODISAN TEČNI KONCENTRAT je hemikalija na bazi bromadiolona sa dodatkom Bitrex-a za pripremu mamaca za suzbijanje glodara.

PRIPREMA MAMACA :

Mikser ili posudu za pripremu mamaca napuniti mešavinom žitarica (pšenica, kukuruz… ) ili nekim drugim hranlјivim nosačem. Lagano, uz stalno mešanje, sipati BRODISAN TEČNI KONCENTRAT sa dodatkom Bitrexa, u količini od 22 ml na 1 kg pripremlјenog nosača (ili 2,2 l na 100 kg smeše). Priprema mamca je završena kada je smeša homogeno obojena.

NAČIN PRIMENE mamaca:

- Za suzbijanje pacova mamac se stavlјa u količini od 80 do 120 g direktno u glodarske rupe ili u kutije koje se postavlјaju na mesta gde prolaze pacovi. Na površini od 250 do 300 m2 potrebno je postaviti oko 5 kutija sa mamcem.

- Za suzbijanje miševa mamci se postavlјaju u kutije na zaklonjena mesta u količini od 20-25 g/kutiji. Rastojanje između postavlјenih kutija za mamce treba da bude od 3-5 m.

Zanavlјanje konzumiranih mamaca se obavlјa nakon 7-10 dana u zavisnosti od infestacije

ID Oglasa: #159295930
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.