slika
1 od 1

Nosač Za Lcd Tv 32 55 Max 40Kg

3.218 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

NOSAČ ZA LCD TV 32 55 MAX 40KG

ŠIFRA: SMA 408950

NOSAČ ZA LCD TV 32- 55 MAX 40KG
Specifikacija

  • Tip: Nosač za TV

  • Nosivost: 40kg

  • Boja: Crna

  • Materijal: Metal

  • Dimenzija: Ekran - 13" - 42"

  • Masa: 2kg

  • Proizvođač: ARTEC HOME D. O. O.

  • Uvoznik: ARTEC HOME D. O. O.

  • Zemlja porekla: Srbija



Ukoliko tražite praktičan i pouzdan način za montiranje vašeg LCD televizora od 32" do 55", onda je NOSAČ ZA LCD TV 32- 55 MAX 40KG pravi izbor za vas. Sa svojom maksimalnom nosivošću od 40kg, ovaj metalni nosač ljubičaste boje pruža odlično rešenje za montiranje vašeg televizora na zid.


Jedna od glavnih prednosti ovog nosača je njegova kompatibilnost sa ekranima dimenzija od 13" do 42". Bez obzira na veličinu vašeg televizora, možete biti sigurni da će ovaj nosač savršeno odgovarati.


Jedna od ključnih karakteristika ovog nosača je udaljenost televizora od zida. Sa rasponom udaljenosti od 5-36cm, možete prilagoditi postavku kako biste dobili optimalan ugao gledanja. Bilo da želite veću udaljenost od zida kako biste mogli lakše pristupiti kablovima ili želite da televizor bude što bliže zidu radi estetike, ovaj nosač vam daje slobodu da izaberete.


Kada sam testirao ovaj nosač, bio sam impresioniran njegovom čvrstoćom i stabilnošću. Metalni materijal i čvrsta konstrukcija pružaju pouzdanu podršku vašem televizoru i osiguravaju da se neće pomerati ili naginjati.


Jedna od ključnih prednosti ovog nosača je jednostavna montaža. Uz jasne upute i sve potrebne delove uključene u pakovanje, ćete se lako izboriti sa postavljanjem nosača na zid. Uz malo truda, možete brzo i efikasno montirati svoj televizor i uživati u svom omiljenom sadržaju.


Sve u svemu, NOSAČ ZA LCD TV 32- 55 MAX 40KG je pouzdan i praktičan izbor za montiranje vašeg LCD televizora. Sa impresivnom nosivošću, kompatibilnošću sa različitim veličinama ekrana i jednostavnom montažom, ovo je nosač koji će vas zadovoljiti. Uzdajte se u ovaj nosač da sigurno i sigurno drži vaš televizor na zidu, a vi se opustite i uživajte u svom omiljenom sadržaju.



Prednosti

  • Maksimalna nosivost od 40kg: Nema više brige da li će vaš televizor biti sigurno montiran na zid. Sa ovim nosačem, televizor će biti čvrsto i stabilno postavljen.

  • Kompatibilan sa ekranima od 13" do 42": Bez obzira na veličinu vašeg televizora, možete biti sigurni da će ovaj nosač savršeno odgovarati.

  • Prilagodljiva udaljenost od zida: Sa rasponom udaljenosti od 5-36cm, možete prilagoditi postavku kako biste dobili optimalan ugao gledanja.

  • Jednostavna montaža: Uz jasne upute i sve potrebne delove uključene u pakovanje, montaža nosača će biti brza i jednostavna.



Naručite NOSAČ ZA LCD TV 32- 55 MAX 40KG odmah i uživajte u praktičnom, pouzdanom i sigurnom rešenju za montiranje vašeg televizora na zid!




ID Oglasa: #161608622
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.