slika
1 od 1

Nosač Za Led Lcd Tv 23Do 42Max 35Kg

2.014 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

NOSAČ ZA LED LCD TV 23do 42MAX 35KG

ŠIFRA: SMA 416240

NOSAČ ZA LED/ LCD TV 23do 42MAX 35KG
Specifikacija

  • Tip: Nosač za TV

  • Nosivost: 35kg

  • Boja: Crna

  • Materijal: Metal

  • Dimenzija: ekran - 23"- 42"

  • Masa: 2kg

  • Proizvođač: ARTEC HOME D. O. O.

  • Uvoznik: ARTEC HOME D. O. O. .



U potrazi ste za savršenim nosačem za vaš LED/LCD TV? Predstavljamo vam NOSAČ ZA LED/ LCD TV 23do 42MAX 35KG. Ovaj metalni nosač, crne boje, je idealan za tv-ove sa dijagonalom ekrana od 23" do 42". Sa maksimalnom nosivošću od 35kg, ovaj nosač će sigurno držati vaš televizor bez ikakvih problema.


NOSAČ ZA LED/ LCD TV 23do 42MAX 35KG - Poudan i stabilan


Jedna od glavnih prednosti ovog nosača je njegova pouzdanost i stabilnost. Sa izdržljivim konstrukcijom od metala, možete biti sigurni da će vaš televizor biti čvrsto i sigurno postavljen na zidu. Bez obzira da li je u pitanju manji televizor od 23" ili veći od 42", ovaj nosač će bez problema podneti težinu do 35kg.


Optimalno postavljanje sa nagibom od 14°


Uz NOSAČ ZA LED/ LCD TV 23do 42MAX 35KG, možete postaviti svoj televizor sa nagibom od 14°. To vam omogućava da prilagodite ugao gledanja i postignete najbolji vizuelni doživljaj. Bilo da gledate filmove, serije ili igrate video igre, ovaj nosač će vam omogućiti da se opustite i uživate u visokokvalitetnom sadržaju.


Jednostavna instalacija i kompatibilnost


Instalacija ovog nosača je veoma jednostavna i ne zahteva stručno znanje ili posebne alate. Sve što je potrebno je da priložene uputstva pratite korak po korak, i za kratko vreme ćete imati postavljen nosač na zidu. Takođe, ovaj nosač je kompatibilan sa većinom LED/LCD televizora na tržištu koji imaju dimenzije ekrana od 23" do 42". Bez obzira na marku ili model televizora, možete biti sigurni da će ovaj nosač odgovarati vašim potrebama.


Iskustva korisnika


Nekoliko korisnika je izrazilo zadovoljstvo kada je u pitanju NOSAČ ZA LED/ LCD TV 23do 42MAX 35KG. Elena, jedna od zadovoljnih korisnica, kaže: "Veoma sam srećna sa ovim nosačem. Drži moj televizor sigurno i pruža mi sjajan ugao gledanja. Instalacija je bila jednostavna i sve je funkcionisalo kao što je trebalo. " Drugi korisnik, Marko, takođe je imao pozitivno iskustvo: "Odličan nosač za televizor! Veoma sam zadovoljan kvalitetom izrade i jednostavnom instalacijom. Preporučujem ga svima koji žele da postave svoj televizor na zid. "


Zaključak


Ukratko, NOSAČ ZA LED/ LCD TV 23do 42MAX 35KG je pouzdan, stabilan i jednostavan za instalaciju nosač koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Bez obzira na veličinu vašeg televizora, ovaj nosač će ga sigurno držati na zidu sa maksimalnom nosivošću od 35kg. Nagib od 14° omogućava vam da prilagodite ugao gledanja, dok metalna konstrukcija garantuje sigurnost. Ne gubite vreme, nabavite NOSAČ ZA LED/ LCD TV 23do 42MAX 35KG i uživajte u najboljem mogućem televizijskom iskustvu!



Prednosti

  • Pouzdan i stabilan

  • Nagib od 14° za optimalno postavljanje

  • Jednostavna instalacija i kompatibilnost

  • Visoka nosivost - do 35kg



Investirajte u NOSAČ ZA LED/ LCD TV 23do 42MAX 35KG i pružite svom televizoru sigurnost i udobnost koju zaslužuje. Ne propustite priliku da poboljšate svoje iskustvo gledanja i uživate u najkvalitetnijem sadržaju.


Naručite danas i transformišite način na koji uživate u svom televizoru!




ID Oglasa: #161608604
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.