slika
slika
slika
1 od 3

Nosač Za Led Lcd Tv 32 55 Max 35Kg

3.498 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
10
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

NOSAČ ZA LED LCD TV 32 55 MAX 35KG

ŠIFRA: SMA 412312

NOSAČ ZA LED/ LCD TV 32-55 MAX 35KG
Specifikacije

  • Tip: Nosač za TV

  • Nosivost: 55kg

  • Boja: Crna

  • Materijal: Metal

  • Dimenzija: Ekran - 25"-45"

  • Masa: 1.7kg

  • Proizvođač: ARTEC HOME D. O. O.

  • Uvoznik: ARTEC HOME D. O. O.

  • Zemlja porekla: Srbija



Pretražujući tržište naišao sam na izuzetan proizvod koji će bez sumnje zadovoljiti sve Vaše potrebe kada je u pitanju nosač za LED/LCD televizore. Predstavljam Vam "NOSAČ ZA LED/ LCD TV 32-55 MAX 35KG" - elegantan, izdržljiv i praktičan nosač koji će obezbediti sigurno i udobno postavljanje Vašeg televizora.


Dizajn i Nosivost

"NOSAČ ZA LED/ LCD TV 32-55 MAX 35KG" je metalni nosač, crne boje, koji se ističe svojim modernim dizajnom i visokim kvalitetom izrade. Sa maksimalnom nosivošću od 55kg, ovaj nosač može sigurno držati televizore sa ekranom veličine od 32 do 55 inča. Bez obzira na veličinu Vašeg televizora, ovaj nosač pruža čvrsto postavljanje i izvanrednu podršku.


Fiksni Nagib

Nosač ima mogućnost nagiba ekranom od 14°, omogućavajući Vam da prilagodite poziciju Vašeg televizora prema Vašim potrebama za optimalno gledanje. Bez obzira da li želite da gledate TV sa sofe, trpezarijskih stolica ili bilo koje druge pozicije u Vašem domu, ovaj nosač Vam omogućava savršen ugao gledanja.


Izdržljivost i Sigurnost

"NOSAČ ZA LED/ LCD TV 32-55 MAX 35KG" je napravljen od visokokvalitetnog metala koji obezbeđuje izdržljivost i dugotrajnost. Dizajniran sa jakom konstrukcijom, ovaj nosač će pouzdano držati Vaš televizor bez brige o eventualnom padu ili oštećenju.


Jednostavna instalacija

Kada je u pitanju instalacija, ne morate brinuti jer je "NOSAČ ZA LED/ LCD TV 32-55 MAX 35KG" veoma jednostavan za postavljanje. Sve što Vam je potrebno je uključeno u pakovanje, uključujući sve neophodne vijke i uputstva za montažu. Bilo da ste vešti majstor ili početnik u ovakvim poslovima, instalacija će biti brza i bezbedna.


Prednosti

  • Sigurnost i stabilnost: Maksimalna nosivošću od 55kg obezbeđuje sigurno držanje Vašeg televizora, bez bojazni od pada ili oštećenja.

  • Podesiv nagib: Mogućnost nagiba ekranom od 14° omogućava Vam da prilagodite ugao gledanja prema Vašim željama i potrebama.

  • Izdržljiv dizajn: Napravljen od visokokvalitetnog metala, ovaj nosač je izuzetno izdržljiv i dugotrajan.

  • Jednostavna instalacija: Sve neophodno za postavljanje je uključeno u pakovanje, a uputstva za montažu će Vam olakšati postupak.



"NOSAČ ZA LED/ LCD TV 32-55 MAX 35KG" je savršen izbor za sve koji žele da svoj televizor postave na zid u svom domu ili kancelariji. Sa izuzetno jakom konstrukcijom i jednostavnom instalacijom, ovaj nosač će Vam pružiti sigurnost, udobnost i modern izgled.


Narudžbina ovog proizvoda je jednostavna i brza. Ne propustite priliku da poboljšate svoje iskustvo gledanja televizije i da Vaš prostor dobije elegantan izgled. Poručite "NOSAČ ZA LED/ LCD TV 32-55 MAX 35KG" već danas i uživajte u svakom trenutku sa svojim omiljenim programima i filmovima!


Prednosti:
- Sigurnost i stabilnost
- Podesiv nagib
- Izdržljiv dizajn
- Jednostavna instalacija




ID Oglasa: #161597643
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.