slika
slika
1 od 2

BLACKMAGIC DESIGN Pocket Cinema Camera 4K

1.400 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
15
0
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Techno Shop 024
Član od 26.11.2023.
kp izlog

☆☆☆☆☆ TECHNO SHOP ☆☆☆☆☆


☆ Dobro došli u Vašu omiljenu online prodavnicu, kod nas možete pronaći sve za Vaš dom, posao, razonodu ili hobi.

☆ Iza nas je dugogodišnje iskustvo i na hiljade zadovoljnih mušterija.

☆ Proizvode šaljemo kurirskom službom, dok je za veće porudžbine moguće lično preuzimanje, uz prethodni dogovor.                                      

☆ Možete nas kontaktirati za sve informacije putem KP, ili pozivom na broj (sms, viber, whatsapp).

                                           ■ ■ ■
                                KONTAKT  TELEFON:

                                      0637229989
                                           ■ ■ ■


               ♡      UŽIVAJTE  U  ONLINE  KUPOVINI
                            VAŠEG  TECHNO  SHOP-a.        ♡

 

 

☆☆☆  SPECIFIKACIJE  PROIZVODA  ☆☆☆

 

Revolucionarna Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K je ručna digitalna filmska kamera koju su profesionalni filmski stvaraoci čekali. Spakuje neverovatno vrhunsku obradu slika i profesionalne usluge u prenosivi i pristupačni dizajn koji se može koristiti bilo gde. Kompaktni stil kućišta je savršen za pripremu nezavisnih filmova i dokumentarnih filmova, modnih revija, blogova o putovanjima, veb video zapisa, venčanja, korporativnih video zapisa, sportskih događaja itd.

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K ima 4/3 HDR senzor pune veličine, izvornu rezoluciju od 4096 k 2160 piksela i 13 koraka dinamičkog opsega za pravi digitalni kvalitet filma. Ukupna veličina 4/3 senzora je dizajnirana tako da se savršeno uklapa sa MFT sočivom, tako da je faktor izrezivanja znatno smanjen, pružajući šire vidno polje. Takođe ima dva izvorna ISO-a sa do 25600 ISO za neverovatne performanse pri slabom osvetljenju.

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K nudi funkcije kao što su MFT nosač, veliki ekran osetljiv na dodir od 5 inča, 10-bit ProRes i 12-bit RAV snimanje, 3D tabele za pretragu (LUT), 4 ugrađena mikrofona, mini KSLR audio ulaz sa fantomskim napajanjem , Bluetooth bežična kontrola kamere, HDMI izlaz za monitor, itd. Najnovija nauka o bojama Blackmagic Design-a omogućava da se proizvedu slike koje su mnogo bolje od DSLR fotoaparata i još skupljih profesionalnih digitalnih filmskih kamera.

Kompozitno telo od polikarbonata od ugljeničnih vlakana Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K je izuzetno snažno i lagano. Ugljenični kompozitni materijal se sastoji od veoma jakog polimera ojačanog ugljeničnim vlaknima. Ovo omogućava da okvir kamere bude neverovatno jak i čvrst, pomažući da se zaštiti od slučajnih udaraca i padova koji često dovode do oštećenja. Dizajn koji se drži u ruci uključuje multifunkcionalni rukohvat sa logično postavljenim dugmadima i točkićima za super-brz pristup osnovnim funkcijama snimanja kao što su početak i zaustavljanje snimanja, snimanje fotografija, ISO, zatvarač, otvor blende, balans belog, napajanje itd.

Slike se mogu snimati na standardne SD kartice, brže UHS-II kartice ili CFast 2.0 kartice u ProRes ili RAV formatu. Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K može da snima 4K slike pri 60 kadrova u sekundi i prozorske HD slike pri 120 kadrova u sekundi. To je takođe prva kamera koja snima direktno na isti eksterni USB-C disk koji se koristi za isecanje i korekciju boja. To znači da se projekti mogu završiti mnogo brže jer nema potrebe za kopiranjem datoteka. Samo isključite USB-C disk i uključite ga u računar i spremni ste da počnete da sečete.

ID Oglasa: #162197401
Informacije


Moguce sklapanje konfiguracije po dogovoru ☆

☆ Proizvode ne držimo na stanju, roba se donosi po porudžbini ☆

Sve iz ponude je novo i neotpakovano, sa garancijom u trajanju od 6 do 60 meseci. Garancija dolazi u vidu serijskog broja-NE DOLAZI u vidu pisane forme☆

☆ ZBOG UČESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJAČA ISTE SU SKLONE IZMENAMA☆
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.