slika
slika
slika
1 od 3

DJI Ronin 4D Cinema Camera 6K Combo

6.130 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
31
0
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Techno Shop 024 online
Član od 26.11.2023.
kp izlog

☆☆☆☆☆ TECHNO SHOP ☆☆☆☆☆


☆ Dobro došli u Vašu omiljenu online prodavnicu, kod nas možete pronaći sve za Vaš dom, posao, razonodu ili hobi.

☆ Iza nas je dugogodišnje iskustvo i na hiljade zadovoljnih mušterija.

☆ Proizvode šaljemo kurirskom službom, dok je za veće porudžbine moguće lično preuzimanje, uz prethodni dogovor.                                      

☆ Možete nas kontaktirati za sve informacije putem KP, ili pozivom na broj (sms, viber, whatsapp).

                                           ■ ■ ■
                                KONTAKT  TELEFON:

                                      0637229989
                                           ■ ■ ■


               ♡      UŽIVAJTE  U  ONLINE  KUPOVINI
                            VAŠEG  TECHNO  SHOP-a.        ♡

 

 

☆☆☆  SPECIFIKACIJE  PROIZVODA  ☆☆☆

 

Sa DJI Ronin 4D, integrisali smo naše najnaprednije tehnologije u jedno najsavremenije i sveobuhvatno rešenje za kinematografiju koje stvarateljima solo filmova daje izuzetnu fleksibilnost i neograničene mogućnosti za koordinisano snimanje.

- Sistem za snimanje filma
- 4-osna stabilizacija
- LiDAR fokusiranje
- Bežični prenos

DJI Ronin 4D nudi potpuno jedinstven dizajn. Njegovo čvrsto kućište, napravljeno od ugljeničnih vlakana i legure aluminijum-magnezijum, integriše sisteme za snimanje, stabilizaciju i fokusiranje, kao i bežični prenos i kontrolu. Ovo sprečava podešavanje koje oduzima mnogo vremena i omogućava brže snimanje.

Ronin 4D je opremljen Zenmuse Ks9, DJI-jevom vodećom kamerom punog formata. Takođe uključuje DJI-jev najnoviji sistem za obradu slike, CineCore 3.0. Ovaj sistem koristi DJI-jev vlasnički čip da obezbedi naprednu arhitekturu procesora, nudeći ogromnu računarsku snagu u kompaktnoj filmskoj kameri. CineCore 3.0 omogućava Ronin 4D da interno podržava Apple ProRes RAV, ProRes 422 HK i H.264 video snimanje. Takođe podržava do 8K/75fps i 4K/120fps video snimanje, tako da pruža više opcija za kreiranje na profesionalnom nivou.

- 8K/75fps (Ks9-8K) / 6K/60fps 4K/120fps (Ks9-6K)
- 14+ nivoa dinamičkog opsega
- 800/4000 (Ks9-8K) / 800/5000 (Ks9-6K) Izvorni ISO

Rezolucija
DCI 8K (8192×4320)/60 fps video snima svaki mali detalj, od bogatog lišća do inspirativne arhitekture, teksture kože do kose, sve u besprekornom kvalitetu. Za one kojima je potreban 4K izlaz, snimanje u 8K nudi neviđene kreativne mogućnosti, sa većom fleksibilnošću za naknadno isecanje, rekomponovanje i stabilizaciju video zapisa.

Visok ISO
Zenmuse Ks9 podržava dvostruki izvorni ISO (Ks9-8K: 800/4000; Ks9-6K: 800/5000) koji snima slike sa odličnim detaljima i minimalnim šumom, čak i ako snimate večernji gradski pejzaž ili plažu, ili pri slabom svetlu sveća osvetljena scena.

Sa 14+ koraka dinamičkog opsega, Zenmuse Ks9 obezbeđuje prirodan prelaz između svetla i senki čak i u složenim uslovima osvetljenja kao što su scene sa pozadinskim osvetljenjem i direktna sunčeva svetlost. Ove tradicionalno teške scene sada se mogu snimiti sa lakoćom i samopouzdanjem.

Nauka o bojama
Zahvaljujući robusnoj računarskoj snazi koju obezbeđuju DJI Cinema Color Sistem (DCCS) i CineCore 3.0, Zenmuse Ks9 je u stanju da da slikama bioskopski izgled uz zadržavanje autentičnih i tačnih boja. Takođe podržava industrijski standardni ACES radni tok za besprekornu kompatibilnost boja sa drugim filmskim kamerama.

Ugrađeni 9-stepeni ND filteri
Ks9 ima 9 nivoa ugrađenih visokokvalitetnih ND filtera (od ND 2 do ND 512 ili ND 0,3 do ND 2,7) koji se mogu brzo i lako uključiti zahvaljujući unutrašnjem motorizovanom sistemu. Ovi filteri su dizajnirani da odgovaraju i dopunjuju nauku o bojama Ronin 4D.

DL sočiva
Standardni DL bajonet Ks9 podržava tri kompaktna primarna sočiva punog kadra. Napravljeni su od laganih monokok karbonskih vlakana, tako da su teški samo 180 g. U budućnosti će biti dostupno više DJI sočiva.

Izmenljivi nosači sočiva
Ks9 podržava izmenljive nosače objektiva (bajonete), uključujući DJI-jev vlasnički DL bajoneti, kao i nosače nezavisnih proizvođača kao što je Leica M. Ultraširoki f/0,95 zum visokih performansi, makro i anamorfna sočiva kompatibilna sa konvencionalnim filmske kamere takođe rade na Ks9, pružajući fleksibilne opcije sočiva.

Bežična kontrola
Bez obzira da li koristite sočiva sa ručnim ili automatskim fokusiranjem, namenski moduli Ks9 obezbeđuju bežičnu kontrolu sočiva, pa čak i autofokus.

4-osna stabilizacija
DJI Ronin 4D dodaje Z-osu tradicionalnom kardanu sa 3 ose, što efikasno smanjuje vertikalno podrhtavanje kamere i pruža performanse stabilizacije nalik na lutku. Četiri ose rade zajedno sa ToF senzorom (Time-of-Flight) senzorom nadole, dvostrukim vizuelnim senzorima napred i nadole, ugrađenim IMU i barometrom i naprednim novim algoritmom za podizanje ukupne stabilizacije na potpuno novi nivo.

ID Oglasa: #162197598
Informacije


Moguce sklapanje konfiguracije po dogovoru ☆

☆ Proizvode ne držimo na stanju, roba se donosi po porudžbini ☆

Sve iz ponude je novo i neotpakovano, sa garancijom u trajanju od 6 do 60 meseci. Garancija dolazi u vidu serijskog broja-NE DOLAZI u vidu pisane forme☆

☆ ZBOG UČESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJAČA ISTE SU SKLONE IZMENAMA☆
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.