slika
1 od 1

Neopirox EC 20 Forte za suzbijanje smrdibuba i krpelja

551 dinFiksno

Beograd | Zemun
233
12
pre 20 dana
Odgovara na 65% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Eko-san
Član od 20.06.2023.
kp izlog

NEOPIROX EC-20 FORTE je insekticid za profesionalnu upotrebu i opštu namenu koji je namenjen za suzbijanje smrdibuba, bubašvaba, krpelja, muva. . . Neopirox EC 20 Forte je izuzetno jednostavan za upotrebu. Pre primene, samo pomešajte odgovarajuću količinu koncentrata i vode, i potom naprskajte površine na kojima ste primetili neželjene štetočine, kao i oko vrata i prozora.  

 

Za tretiranje neporoznih, neupijajućih površina: rastvoriti 20 ml preparata u 980 ml vode, a za tretman poroznih, upijajućih površina : rastvoriti 50 ml u 950 ml vode.  

Za pripremu radnog rastvora, koristiti mlaku vodu. Pre upotrebe rastvor treba promućkati. Vodeni radni rastvor se nanosi prskanjem pomoću ručne ili motorne prskalice.

Na ravnim površinama gde prolaze štetni insekti: 30ml radnog rastvora /m2 tretirane površine.

U pukotine zidova,   podova i sl. : radni rastvor preparata isprskati direktno u pukotinu.

Tretiranje izvršiti u odsustvu ljudi i životinja. U tretirani prostor ne treba ulaziti najmanje 30 minuta posle tretmana i tada prostorije treba dobro provetriti.

Tretirana mesta ne treba prati 48 sati.

ID Oglasa: #158000335
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.