slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

8 u 1 četka za brisanje svih vrsta površina sa 8 nastavaka

4.180 din

Novi Sad
Dostupno odmah
23
1
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novi Sad
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. 18

 

Električni Spin Scrubber ANS-8051A, bežična četka za čišćenje sa 8 zamenljivih glava četkice, 3 podesive brzine i podesiva produžna ručka, Snažni tuš za pranje podnih pločica u kupatilu


【Reimagined Ekperience Cleaning】U LOSUI-u verujemo u redefinisanje načina na koji čistite, a naša četka za čišćenje 8-u-1 predstavlja oličenje inovacije u rešenjima za čišćenje doma. Pozdravite novu eru lakog, efikasnog i prijatnog čišćenja uz moć LOSUI-a u vašim rukama.
Vaša kapija ka čišćenju bez napora je revolucionisana! 】Iskusite čišćenje kao nikada ranije sa našom električnom mašinom za čišćenje koja sadrži 3 podesive brzine (260/360/420 RPM), zgodnu produljivu i odvojivu ručku i najsavremeniji digitalni ekran. Unapredite svoju rutinu čišćenja uz dodatnu pogodnost Voice Broadcast-a i raznovrsnost 8 zamenljivih glava četkica, omogućavajući vam da se nosite sa svakim izazovom čišćenja sa lakoćom.
Radno vreme 90 minuta】 Dizajniran za optimalne performanse, naš električni Spin Scrubber opremljen je IPKS7 vodootpornom tehnologijom, koja obezbeđuje sigurnost čak i u vlažnim okruženjima. Uključivanje Tipe-C priključka za punjenje garantuje brzo i efikasno punjenje, dok impresivno radno vreme od 90 minuta osigurava da možete da prođete kroz više sesija čišćenja sa jednim punjenjem.
Najbolji prijatelj vašeg struka! 】Naša mašina za pranje kupatila je dizajnirana za praktičnost, sa ručkom koja se uvlači sa dizajnom od 3 dela koja se lako podešava od 35,8 do 43,3 inča. Ovaj dizajn eliminiše potrebu za neprijatnim savijanjem ili naprezanjem tokom zadataka čišćenja. Odvojivi štap ne samo da pruža prošireni doseg, već se i pretvara u 12-inčni ručni električni čistač za nekoliko sekundi. To je kao da imate dva moćna alata za čišćenje u jednom!

ID Oglasa: #165599865
Informacije

  •  Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu
  •  Radna garancija na svaki predmet

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.