slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

fen za kucne ljubimce novo 1300w kvalitetno

8.000 din

Leskovac
2
0
pre 10 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

Dokazano brzo sušenje: Naš fen za kućne ljubimce opremljen je snažnim motorom koji može da obezbedi 2,5 puta veću snagu od fena za kosu, osiguravajući brzo i efikasno iskustvo sušenja za vašeg krznenog prijatelja. Velika brzina vazduha Neakasa sušara za kućne ljubimce može da osuši vašeg ljubimca nakon kupanja, plivanja ili šetnje po kiši za kratko vreme, skraćujući vreme sušenja za dve trećine u poređenju sa tradicionalnim fenom za kosu.

Kompaktan i pogodan za putovanja: Neakasa sušilica za kućne ljubimce je dizajnirana sa laganim i kompaktnim kućištem, što ga čini idealnim saputnikom na putovanju za vlasnike kućnih ljubimaca koji vole da vode svoje krznene prijatelje u avanture. Jedna desetina veličine glomaznih sušara vezanih za crevo omogućava da lako stane u malu torbu ili ranac.

Prilagodljivo iskustvo sušenja: Naša mašina za sušenje kućnih ljubimaca dolazi sa tri različite mlaznice i četiri nivoa kontrole temperature kako bi se obezbedilo prilagođeno iskustvo nege za vašeg ljubimca. Možete odabrati najbolju postavku za udobnost vašeg ljubimca, osiguravajući nežno i sigurno iskustvo sušenja.

Bezbednost na prvom mestu: Neakasa sušilica za kućne ljubimce je dizajnirana sa zaštitom od previsoke temperature i funkcijama protiv začepljenja, obezbeđujući bezbedno i bezbrižno iskustvo negovanja i za vas i za vašeg ljubimca. Možete biti mirni znajući da je vaš krzneni prijatelj u dobrim rukama.

Uštedite vreme i novac: Umesto da trošite novac na profesionalne usluge negovanja, Neakasa sušilica za kućne ljubimce vam omogućava da doterate svog ljubimca kod kuće, štedeći vam novac i vreme provedeno na čestim putovanjima u prodavnicu kućnih ljubimaca.

ID Oglasa: #165577132
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.